tiistai 7. tammikuuta 2014

5:2 Mimin reseptikirja



5:2-dieetti reseptit



SPENCER, MIMISCHENKER, SARAH5:2-DIEETTI RESEPTIT

"150 maukasta ohjetta 5:2-paastopäiviin!
Näillä resepteillä Suomi paastoaa entistä maukkaammin!
5:2-dieetti valloitti Suomen kesällä 2013. Nyt on tarjolla yksissä kansissa kylliksi reseptejä, joiden avulla pystyt sisällyttämään 5:2-paastodieetin osaksi päivittäistä elämääsi.
Kirjassa on 150 ravitsevaa ja vähäkalorista ruokaohjetta, jotka eivät tunnu dieettiresepteiltä vaan syöt ravitsevaa ja hyvänmakuista ruokaa myös paastopäivinä. Kirjan aterioilla pysyt kylläisenä silloinkin, kun päivään mahtuu vain 500 tai 600 kcal. Kevytpaastopäiviin mahtuu niin puuroja, lohiaterioita kuin ruokaisia salaattejakin.
5:2-ruokaohjeiden tarkoitus on auttaa sinua syömään hyvin ja pysymään terveenä, paastositpa tai et. Ohjeet sopivat siis kaikille kevyttä ruokavaliota noudattaville.
Mimi Spencer kirjoitti 5:2-dieetti-kirjan yhdessä Michael Mosleyn kanssa. Tämän kirjan hän on tehnyt Sarah Schenkerin kanssa, joka on paitsi ravitsemustieteen tohtori, mm. jalkapalloseura Chelsean ruokakonsultti."


-----------

Mitään provikoita en tämän mainostamisesta saa (höh), mutta takuuvarmasti kirjasta löytyy parempia reseptejä ja enemmän kuin mitä itse ikinä keksisin. Meikä ainakin hankkii tuon asap!



9 kommenttia:

  1. Varmaan hyviä ja terveellisiä ruokia. On pakko sanoa tähän mitä ensimmäisenä tuli mieleeen: jokaisella dieetillä joku tienaa rahaa keittokirjojen avulla.:)
    Ei pidä pahastua. En tuomitse kenenkään dieettiä, tuo kirjan kuva näyttää erityisen herkulliselta. Välillä kaipaan jotain salaattireseptejä kun samoja vanhoja kasviksia yhdistelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varma, että tienaa. Mutta ei siinä mitään pahaa, kun eihän keitto/reseptikirjoilla mitenkään hyväksikäytetä ihmisiä; ihmiset haluaa reseptejä ja joku väsää ja myy niitä. Win-win :)

      Poista
  2. Uusi kirja, jee, pitää katsella jos löytyisi :P
    Uudet reseptit on tervetulleita, kunhan olis nopsia tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit! Muakin usein kypsyttää se, että hyvät reseptit vie niin paljon aikaa. Toivottavasti tosta kirjasta löytyis paljon niitä nopeita!

      Poista
  3. Tiedätkö mitä?
    Joulun aikaan kiertelin kaupoissa (joo, ne pakolliset) ja kun näin tuon kirjan, niin mieleen välähti heti kuva sinusta! <3
    (Sä olet nainen jäänyt mun alitajuntaan..:) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa että mä assosioidun keittokirjaan, hmm... No toivottavasti se välähtänyt kuva oli edes hyvä! ;)

      Poista
  4. Mielellään lukisin ja katsoisin edelleen sun väsäämiä 500 kalorin päiviä! On ainakin Suomen kaupoista saatavia tuotteita ja jotenkin niin kotoista katsoa niitä ja otan vinkkejä kans vaikken aina ihan justsilleen 500 kalorissa itse pysy. Ens viikolla punajuuripihviä hankkimaan... Kiitos!

    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinnuu Sanna, oikeestiko on mun resepteistä ollut iloa? No laitan niitä sitten vastakin, sillon tällön. Ja varmaan noita Mimin kirjan reseptejä voi kustomoida suomalaisemmiksi, katotaan jahka saan sen kirjan hankittua.

      Mulla on muuten aina noita Jalostajan punajuuri- ja porkkanapihvejä pakkasessa, ne on tosi hyvä hätävara jos ei jaksa alkaa edes miettimään mitä tekis. Ja pakkasesta jotain vihannesta siihen kylkeen. Helpompaa ei vois olla.

      (Joku kerta mä yritän taas tehdä omia juurespihvejä pakkaseen. Kerran tein porkkanapihvejä, mutta ne maistu pahville :D

      Poista
  5. Sun resepteistä on iloa, usko nyt! Samalla saa uskoa siihen, että jaksaa jatkaa dieetin kivikkoisella tiellä.

    500 kaloria on vaan hirmu vähän. Monesti on huono olo, ja olen havainnut, että voisin paljon paremmin 600 kalorilla. Olisko niin, että siinä ei veren sokru tipu niin alas, en tiedä. Mutta 600 kalorilla tulee "rikollinen" olo...

    Jostain kumman syystä erilaiset juurespihvit ei mulla oikein ota onnistuakseen. Sitä paitsi ne hajoo helposti mössöksi. Hankin heti ensi viikolla niitä sun mainitsemia porkkana -ja punajuuripihvejä. Tosin lähi-Alepassa en ole niihin törmännyt, täytyy tehdä ostoskierros keskustan S-marketissa.

    Yleensä teen ruoat itse, mutta kevytpäivinä turvaudun usein esim. Apetit-pakastekalakeittoon ja pakastekasviksiin, on ne vaan kätsiä silloin. Salaatteja tofulla, raejuustolla, kanamunalla, kalkkunaleikkeellä tai tonnikalalla olen väsännyt sen verran usein, että ne kyllästyttää ja kai sitä talvella kaipaa lämmintä sapuskaa mieluummin.

    Kiitos taas kovasti ja tsemppiä sinnekin!

    Sanna

    VastaaPoista