tiistai 29. tammikuuta 2013

Naisen elämää 8 TUNNUSTUSTA

Rutinoita-blogin hurmaava Puskissa heitti ystävällisesti haasteella eli jakoi meikäläiselle ylläolevan Tunnustuksen. Leikin juoni menee niin, että minun tulee nyt kertoa itsestäni 8 paljastavaa asiaa, ja jakaa Tunnustus eteenpäin 8:lle hienon blogin pitäjälle. Joille tietysti paree ilmottaa asiasta, plus kehottaa kopsaamaan tuo kuvasymboli blogiinsa.

Heti tuli pulma: koska olen niin hidas lukemaan & yli-innokas kommentoimaan, niin en ole uskaltanut kerätä suosikkilistalleni kuin muutaman blogin. Ei taida joukosta löytyä ketään, joille ei olisi tämä haaste jo tullut! Asiaa on työlästä tsekata, joten pyydän anteeksi jos tämä tulee jo nn:nen kerran. Seuraaville haluan Tunnustuksen kuitenkin jakaa, kerta niin tykkään teistä ja teitin blogeista - ja koska haluan kuulla synkimmätkin salaisuutenne:

Rantakasvi - Rannalta katsoen
Riikka - Periferia
Outsa - Ailigaksen unessa useasti
Vanilja - Tuula ja Sami matkalla
Lady of the Mess
Riitta - Habitus miserabilis ad isntitutum
Kirsia - Kirjake


Tunnustukseni


1. En osaa kutoa, neuloa, virkata, tuunata, askarrella enkä alustaa käsin taikinaa.

2. Silloin kun vielä suostuin lähtemään ruotsinlaivoille, kauhoin seisovasta pöydästä aina keittolautasellisen samaa jälkkäriä: pohjalle jätskiä, päälle vaniljakastiketta, jonka päälle mansikkahilloa, jonka päälle kermavaahtoa. 

3. Jos radiosta alkaa koska tahansa soimaan 70-luvun nyyhkybiisi Without you, jätän kaiken muun kesken ja laulan mukana kovaa ja syvästi eläytyen. Yleensä vain kotioloissa, kuitenkin.

4. Olin ottanut mieheni työkalukaapista vasaran ja unohtanut palauttaa. Kun mies sitten joku kerta aloitti hirveän kiroilun ja koluamisen eteisessä, arvasin, mitä hän etsi. Lopulta hän ilmestyi verisuonet otsassa pullottaen oviaukkoon kähisemään, että olinko minä jättänyt vasaran jonnekin? Kielsin asian jyrkästi, syvästi loukkaantuneena. Heti tilaisuuden tullen piilotin vasaran sukkalaatikon pohjalle. En ole tähän päivään mennessä tunnustanut asiaa.

5. Lempipelini netissä on Draw my thing. Siinä pelaajat piirtää vuorollaan koneen hälle arpoman jutskan, ja muut yrittää arvata mikä se on. Lapsellista, mutta hauskaa, etenkin kun ei osaa piirtää. Eikä aina sekunnin silmäyksessä muista että miten se fire extinguisher tms vaikea sana nyt kirjotettiinkaan. Nolosti  90% taitavista vastapelaajista on 13-16-vuotiaita.

6. Halaan puita.

7. Kaksi ystävääni tuli katsomaan meidän uutta vauvaa, ja mies keksi, että laitetaanpa tytöille naposteltavaksi pähkinä-hedelmä-sekoitusta (ostettu irtotavarana, puoli vuotta aiemmin). Molemmat niitä söivät, toinen vähän enemmän, ja hällä alkoi vatsassa heti vääntää niin että juoksemalla vessaan meni. Toisellakin alkoi mahaa sattua. Katseeni osui pähkinäkulhoon - sen pohja kihisi pieniä toukkia! Työnsin kipon äkkiä pois näkyvistä, ja olin muistavinani että vatsatautia on paljon liikkeellä. Vielä parit vessatuokiot vietettyään tytöt poistuivat naamat valkoisina. Koskaan en kertonut asian oikeaa laitaa. Että sori, E, jos nyt luet tämän!

8. Yritin päästä moikkaamaan presidentti Kekkosta ilman sovittua tapaamista. Kiipesin aamuyöstä Tamminiemen aidan yli ja menin kolkuttelemaan ovea. Sitä ei tullut avaamaan Urkki, vaan aseistettu vartija. Pian istuinkin jo maijassa kahden skouden kanssa, jotka oli niin veemäisiä etten kertonut niille nimeäni. Loppuyö meni putkassa "poliisin vastustamisesta".22 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta. Tänään olis tarkoitus urakoida;)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä :) Se onkin muuten aika urakka, ei yhtään niin helppoa kuin ainakin itse etukäteen ajattelin... Tsemiä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta. En tiedä missä vaiheessa saan tekaistua... mikä on väärä verbi, sillä ei tule olemaan helppoa tunnustaa mitään, sillä on vissiin tullut jo tunnustettua kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläs nyt Outsa, kyllä sieltä jotain vielä löytyy kun oikein muistia kaivelet ;D

   Poista
 4. Kyl sä sen vasaran voit jo palauttaa. Sanot vaa et se löyty sukkalootasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, emmä nyt enää ku mieskin on jo exä, hyvä vasara on ollu ;)

   Poista
 5. Kiitos ! otanpa haasteen vastaan !
  sulla oli kyllä tarinat 7 ja 8 ja se vasara :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun otat, hauska päästä lukemaan mitä kaikkea sä olet onnistunut pitämään salassa :)

   Poista
 6. He hee, tosta nolosta Kekkos/poliisin vastustus -jutusta jäin ikävästi vielä kiinni. Olin jo Lontoossa au pairina, kun himaan oli tullut postia Oikeuslaitoksen tai vastaavan kuoressa. Mutsi tietysti meni avaamaan sen, kun se oli niin virallisen näkönen. Oli siinä selittelemistä...onneks vaan lankoja pitkin :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset tunnustuksesta!
  Rupean miettimään omituisia ominaisuuksia itsestäni;) En ole edes ollut putkassa;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä. Ja putkasta puhuen - vielä sä ennätät! ;D

   Poista
 8. 4,7 ja 8 ( hervotonta naurua)

  VastaaPoista
 9. Ai kauheeta Menna, mää nauran täällä niin, että mun tena alkaa kohta falskaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos mun hölmöilyistä on iloa :) Tuo viimeinen tempaus on muuten loistava esimerkki siitä, mitä maanis-depressiivisen mieli keksii ;)

   Poista
 10. Voi miten hauskoja tunnustuksia, nauran täällä ihan vedet silmissä! Kiitos piristysruiskeesta :D

  VastaaPoista
 11. Heh, kivoja tunnustuksia. Joo, kyllä kaikessa voi olla matoja. Mun pähkinöistä alkoi kerran lennellä siivekkäitä! (oltiin vissiin jo niin pitkällä että toukista oli tullut.. no jotain). Ja niistä ei sitten tahtonut päästä eroon! Heitin sit lopulta aivan kaiken kaapeista pois, desinfioin ja manaukset vielä päälle. Hirvee duuni oli parista viattomasta madosta :)
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yök ja ällöö, madot, toukat ja niistä syntyneet mitkä tahansa ei kuulu sisälle himaan, mulle tulee kanssa tuo kaikki-kaapit-tyhjiks-ja-desinfiointi reaktio, jos jotain löytyy. (kop, kop, kop) turkiskuoriaisen toukkia meillä oli yhdessä asunnossa, tai koko kerrostalossa niitä oli, asuivat välipohjissa eikä niitä saanut hengiltä millään. Yääägh.

   Nonnis, nyssääkin osaat tehdä sydämen :)

   Poista
 12. ja mä olen kans ihmetelly miten kaikki muut osaa noita sydämenkuvia, kokeillaanpas..<3

  VastaaPoista