lauantai 24. maaliskuuta 2012

Painonpudotus: Minä matonen, Rakel raketti

10 viikon jälkeen paino 77,9 kg     Pudotusta yhteensä 3,1 kg
Muutos: 300 gKuva: mtv3.fi


Lehdestä luin, että Rakel Lignell laihdutti 50 kiloa. Hienoa Rakel! Kova veto ja loistava ajoituskin, 45-vuotiaana eli juuri ennen vaihdevuosien huippua (tätä kuumat aallot -vaihetta). Rakelin 50 kilon pudotus vei 1,5 vuotta eli ei mitään, itse kun yritin päästä vaivaisesta 11 kilosta 4 kuukaudessa - josta 2 on jo mennyt ja vasta 3 kiloa lähtenyt. Joudunkin säätämään tavoitettani, uusi olkoon: loput 8 kiloa neljässä kuukaudessa eli syksyyn mennessä. Säälittävää, varmaankin.

Liikuntaharrastus, jonka Rakel aloitti, jatkuu edelleen. Mutta, mutta... olisikohan 3-4 tuntia putkeen 6:na päivänä viikossa vähän liikaa? 3-4 tuntia päivässä, 6 päivää viikossa? Ziisus! Oma ohjelmani, 1 tunti 2-3 kertaa viikossa, on kuin hiiren kakka ponihaassa, enkä edes suunnittele lisääväni määrää - en kuitenkaan pystyisi pysymään siinä. Toivon, että Rakel pystyy, tai jos ei pysty, niin ei masentuisi siitä ja alkaisi ahmia.

Itselläni kulunut viikko meni ihan hyvin. Pysyin lujana kauppareissuilla ja kotikokkaamisissa, ainoastaan kaupungilla juodut pullakahvit tekivät tahran muuten puhtoiseen viikkoon. Onneksi pari päivää meni peräti alle pistemäärän, joten saldo pysyi. Ihan pikkasen harmittaa että tuhlasin ne yhteen voilla ja sokerilla leivottuun megapullaan, olisi ollut kiva nyt viikonloppuna vähän herkutella makealla. Mutta ei pysty, ruuaksi laitan tänään nimittäin intialaista sapuskaa johon tulee kookosmaitoa, se nielee hirveästi pisteitä. Naanleipä on kanssa aika pisterohmu, mutta ilman sitä ei safka maistuisi yhtä ihanalta. Mjam.

Joka tapauksessa, vaikka vain 300 g lähti viikon aikana, aloitan iloisin mielin ensi viikon. Tuntuu, että nyt sain vihdoin juonesta kiinni. Eikä haittaa, vaikkei maharenkaat lähtisi vauhdilla vaan matelemalla, hidas on kaunista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti