maanantai 6. helmikuuta 2012

Painonpudotus: VIIKOT 3-4....Vihdoinkin vaa'alle!

4. viikon jälkeen paino 78,2 kg. Pudotusta yhteensä 2,8 kg.
Nyt on menny kaksi viikkoa ihan hyvin. Vihdoin pääsin myös kunnon vaa’alle ja tiedän mitä oikeasti painan: 79,1 kg viikon 3 jälkeen, ja 78,2 kg nyt viikon 4. jälkeen.
Oma retrovaakanihan on näyttänyt koko ajan ihan mitä sattuu, ja aloituspainokin piti pistää ihan arpomalla. Nyt olen kuitenkin päätellyt ja päättänyt, että aloituspainoni olikin 81 kg eikä 82 kg. Eli sen mukaan mennään tästä eteenpäin.
Tämä oikea kunnon vaaka sijaitsee SATSissa, liikuntakeskuksessa, jossa viime viikolla aloitin. Siitäkin huolimatta, että ei ollut yhtään fiilistä päällä. Kaksi kertaa sinne kuitenkin raahauduin, laiskottelemaan. Mitään en tehnyt, josta olisi tullut edes pienoinen hiki, tai syke noussut. Totta on, että vasen olkapää ja käsi ovat poissa käytöstä, mistä aiheutuu ettei myöskään oikeaa kättä voi käyttää (kun toispuoleisuus on huono juttu), mutta jäähän sitä silti jalat ja keskivartalo. Niitä olisin voinut heilutella reippaammin ja pitempään. Ei pidä kuitenkaan olla itselleen liian ankara, joten olen iloinen että edes menin.
Sama se on tuon syömisen kanssa. Pisteitä saisi enää kertyä vain 20 päivässä, mutta tiukkaa tekee, tiukkaa tekee. Silti ei saisi äityä sättimään itseänsä, koska sitten tulee kurja olo, ja kun on kurja olo niin mitä silloin tekee? No syö tieteskin! Eikä oikeaa ruokaa, tietenkään, vaan jotakin rasvaista ja sokerista. Hemmotteluruokaa kert niin harmittaa. Ja siinä on se riski, että jos tulee oikein luuseriolo, niin sitä saattaa jättää koko leikin kesken. Huono tie siis tuo. Pitää vaan kannustaa itteensä ihan niin kuin kannustaisi kaveriansa tai jopa puolituttua: hyvä sinä, hienoa, jo melkein kolme kiloa, se on paljon, kolmasosa sun tavoitteesta, jei, yläfemmaaa!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Menna myös kuntoilun aloittamiseen. Onhan se jo paljon kun olet raahautunut sinne salille ja pikku hiljaa alkaa sitten varmaan löytymään se liikunnan ilokin ja sitä alkaa jopa kaipaamaan! :) Mä olen aloittanut varmaan vähän liiankin rajusti, nyt on kroppa ihan ihmeissään tästä kuntoilusta vaikka en ole käynytkään kuin sen kolme krt/vko. Kyllä se siitä pikku hiljaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anu kannustuksesta! Aivan, aivan, olen itekin iloinen että tosiaan edes sain aloitetuksi, ja käyn siellä koko ajan, mutta 1-2 kertaa viikossa vaan. Mutta jo sekin tuntuu jossakin, on selvästi reippaampi olo ja semmonen että uudenlaista elämää, jee, vielä nuo kilotkin tuosta keskivartalosta lähtee. Siis enhän mä muusta edes välitä kuin noista mahaläskeistä, ne kun on a) terveydelle vaaraksi ja b) ei hitto vei mahdu mitkään kivat vaatteet päälle! Muuten on ihan sama mitä painaa.

    Mä en tajua että miten sä jaksat käydä peräti 3 kertaa viikossa! Huh huh, mikä tahti. Tai siis laitoit tuon kommentin yli kuukausi sitten, en vaan ole saanut palatuksi tänne sivuille sen jälkeen, joten en tiedä millä syklillä tällä hetkellä meet. Mutta selvästi on sulla motivaatiota enemmän kuin laki sallii. Hieno homma!

    VastaaPoista