tiistai 24. tammikuuta 2012

Painonpudotus: VIIKKO 2... Pyh!


Viikon 2 jälkeen paino noin 81 kg.                                           Pudotusta yhteensä noin 1 kg.
Viikko 2 ei mennyt ihan putkeen. Vaikeaa pysyä erossa herkuista.
Laskiaispulla tiistaina, keskiviikkona iso hampurilainen ja lohkoperunoita Chico’sissa + päälle vielä Classic kermajäätelö. Eikä siinä vielä kaikki: parina päivänä pullapitkoa ja suklaata kotona. Damn.
Ei siis mikään mysteeri, ettei painoa putoa (ainakaan toivottua vauhtia, ilman kunnon vaakaa kun en tiedä varmuudella paljonko on lähtenyt vai onko ollenkaan). On kaksi sääntöä, joita pitäisi noudattaa, ja rikoin niitä molempia. Eli 1) ei pidä mennä shoppaamaan nälkäisenä ja 2) ei pidä ostaa kotiin mitään kiellettyä.
Miten tämä nyt on näin vaikeaa? Siitäkö se johtuu, että yritän yksin? Kahtena aiempana laihdutuskertana kun on pari-kolme ensimmäistä kuukautta menneet kuin leikiten. Ryhmän- tai kaverinpaine on auttanut tsemppaamaan, sitä kun ei millään haluaisi jäädä jälkeen muista. Siinä ei ole kyse kilpailusta, vaan siitä, että haluaa kokea sen saman voittajafiiliksen kuin muutkin, aina ja aina vaan uudestaan. 
Mutta kun ei ketään toista ole, pitäisi keksiä jotain muuta mistä saisi tukea kun itsekuri horjuu. Onkohan olemassa jotain CD:tä, jonka voisi laittaa pyörimään kun on tiukka paikka? Joku huutaisi sieltä että älä tee sitä, ei kannata, pysy lujana, maali häämöttää...! Kun lataisi sen iPodille, niin voisi pitää mukana kaupassa ja kaupungillakin. Hmm...
Se ainakin auttaa, kun pääsen aloittamaan SATSissa, liikuntakeskuksessa. Siitä tulee heti semmoinen olo, että kohti terveempää elämää ollaan menossa. Ehkä sitä lakkaa haksahtelemasta sitten kun saa kiksit pullan sijasta endorfiineista. Hope so. Itse asiassa jäsenyys on jo voimassa, voisin aloittaa vaikka huomenna vaikka tarkoitus oli vasta viikon päästä.
Niin ja nukkumaan pitäisi mennä aikaisemmin. Esimerkiksi nyt kun kello on 23.30. Mitä pitempään valvoo, sitä enemmän ennättää tulla mielitekoja. Täytyy selvittää se CD-asia kuitenkin ensin. (No niin, heti maha kurnahti vaikka takuulla ei ole oikea nälkä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti