maanantai 9. tammikuuta 2012

Waihdevuodet: KUIN OLISIN RASKAANA!

Tiesitkö: Naisen on mahdollista tulla raskaaksi aina siihen asti, kunnes kuukautiset ovat olleet poissa vuoden. Ehkäisyn voi kuitenkin lopettaa jo puolen vuoden kuluttua kuukautisten loppumisesta, mikäli niiden loppuessa nainen on yli 50-vuotias (Internet, professori Pertti Mustajoki). Stakesin mukaan 23 naista ikäryhmästä 48-52v on synnyttänyt viimeisen 10 vuoden aikana. Kuin olis raskaana! Ihan samanlainen tunne kropassa, sydänalassa pyörteilee välillä onnen aaltoja kuin vauvaa odotellessa... Kaiken huipuksi muutaman kerran päivässä tuntuu kuin rinnat humahtaisi pakahduksiin asti täyteen maitoa. Todella outoa. Ai niin ja hirveitä närästyskohtauksia, tuli odotusajat mieleen jo siitäkin kun seisoin Rennie-paketti kourassa apteekin kassalla. Mun hormonit on jotenkin epäkunnossa. Nyt, kun lapsentekoikä loppui, ne raukat lähettelee ihan paniikissa "Vauva tulossa, vauva tulossa" -hälytystä. Pimeetä.

Tai hetkinen, puoli vuotta kuukautisten loppumisesta, hmm... Päivyrin mukaan viimeiset (kunnolliset) menkat alkoivat heinäkuun puolivälissä, joten siitä kun laskee niin yy, kaa... tämän kuun puolivälissä tulee täyteen puoli vuotta. Eli tasan viikon kuluttua! Ei hitto, aika huvittavaa, vihoviimeinen viikko menossa ja vielä kroppaparka luulee voivansa tehdä vauvoja... snif... urhea, sinnikäs, koviakin kokenut kultainen kehoraukka, oikeastaan aika hirveen liikuttavaa... buuhuhuuu... (tyrsk, tyrsk).... No niin, yritän koota itseni.... Näköjään kaikki raskausajan oireet tulee, itku herkässä ja kaikki :) eli nyt JOS sattuisi suklaa/jäätelö/karkki/hampurilaishimo iskemään, niin se en olis minä vaan vaavi! Heh heh. Luojalle kiitos en muuten mitenkään pysty oikeasti olemaan raskaana!


Pistetään loppuun pieni vitsi:

With all the new technology regarding fertility, a 65 year-old woman gave birth to a baby. When she was discharged from the hospital and went home, her relatives came to visit.
- “May we see the new baby?” one asked. 
- “Not yet”, said the 65 year-old mother.
- “May we see the new baby now?” another relative
asked after 10 minutes had passed.
- " Not yet," said the mother.
After another few minutes had elapsed, they asked again. 
- "May we see the baby now?"
- "No," replied the mother.
Growing very impatient, they asked: 
- "Well, when we see the baby?"
- "When it cries," she told them.
- "WHEN IT CRIES? Why do we have to
wait until it CRIES?"
- Because I can't remember where I put it!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti