maanantai 9. tammikuuta 2017

KIITOKSET SINULLE, RAKAS LUKIJANI


Eilen käväisin blogissa, jonka kirjoittaja tuskaili että mahtaakohan kukaan hänen tekstejänsä lukea. Laitoin tietysti rohkaisevaa palautetta, ja samalla tajusin, miten ihanaa on kun tietää että teitä lukijoita oikeasti on! Vakkareita sekä satunnaisia. Ettei ihan turhaan kirjoittele. Kun tekstien eteen joutuu usein näkemään jonniin verran vaivaakin, kaivamaan tietoa ja semmoista. Minkä teen kyllä mielelläni, siksihän tätä blogia pidänkin että voisin jakaa vinkkejä ja jopa vähän faktaakin.

Vaikka kirjoittelen vain harvakseen, on blogissani tähän mennessä vieraillut noin 148 000 kävijää/lukijaa. Olet yksi heistä, senkin höpönassukka siellä!  :)

Sydämelliset kiitokset sinulle ja ihanaa, valoisaa, rakkaudella kuorrutettua vuotta 2017!


Edit 19.8.2019: Lopetin blogin kirjoittamisen kaksi vuotta sitten mutta sen jälkeenkin on lukijoita käynyt yli 30 000, mikä aiheuttaa olon että pitäisikö jatkaa. Mutta pääaihe eli vaihdevuodet on hormonihoidoilla hallussa, ja toinen pääaihe eli painonpudotus... no, se polkee paikoillaan. Tai oikeastaan jojoilee, mikä on vielä pahempi juttu. Ei kannusta ketään, jos näkee etten vuosien yrittämisen jälkeen ole päässyt lähtöruutua pitemmälle. Kaikkein vähiten itseäni.

7 kommenttia:

 1. Huiskutus sulle - olen monta vuotta kurkkinut tekstejäsi kommentoimatta! Mutta kiitos ja hyvää vuotta 2017!

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan. Ilahdun aina kun näen,että olet kirjoittanut.

  VastaaPoista
 3. Sinulla hyvä blogi, josta on ollut paljon apua, mutta jollet vastaa s-posteihin, niin älä pidä sitä esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala, sähköpostiosoite ei siis toimi!? En ole käyttänyt sitä vuosiin, mutta tälläsin sen tänne noin pari vuotta sitten samaan syssyyn kun vaihdoin profiilinimeni nimimerkiksi. (Mistä ei ollut edes mitään hyötyä kun googlaamalla oikea nimeni edelleen yhdistyy blogiin.) En osannu epäillä s-posti ei toimisi. En ole saanut ainuttakaan meiliä tuohon osoitteeseen ja olen vain luullut ettei kellään ole ollut asiaa.
   Koska olen täysin kädetön teknisissä asioissa, täytyy pyytää yhdeltä tutulta apua josko hän saisi spostiosoitteen toimimaan. Jos ei, niin vaihdan siihen toisen osoitteen.

   Mutta pahoitteluni siis ja korjaan asian! Kiitos, että silti olet saanut jotain iloa blogistani.

   Poista
  2. Hei vielä, en millään löydä kohtaa josta sähköposti vaihdetaan. Odotan, että saan taitavammalta apua. Mutta tässä se on, jos satut vielä vilkaisemaan tänne:
   menna.waris@sci.fi

   Poista