perjantai 4. marraskuuta 2011

Waihdevuodet: OMALLA SEKOITUKSELLA MENNÄÄN
Viikko on taas mennyt ja olen äimän käkenä ja happy, happy, happy: oma sekoitukseni, joka sisältää macajauhoa, Femisoyaa, Pohjan akan yrttiuutetta, useita rauhoittavia luontaisteelaatuja,  tummaa suklaata, gojimarjoja sekä uusimpana ei-luontaistuotetta, vaan ihan virallista lääkettä, on toiminut! Se on ihan totta helkkari soikoon toiminut. Voisin sanoa, että oireet on laimentuneet ainakin kolmasosan verran, mikä on hemmetisti. Jiihaa!


Se, joka ei mistään horror-vaihdevuosioireista kärsi, ei voi käsittääkään miten iso merkitys asialla on jokapäiväiseen elämään. Mutta sille, joka kärsii, voin vain sanoa, että ei kannata pelätä lääkkeitä. Okei, olin itsekin lähtökohtaisesti niitä vastaan, mutta nyt pistän vaan kädet kiitollisena ristiin että menin ja kokeilin. 


En tiedä muista, mutta itse kuvittelin, että mielialalääkkeisiin jää koukkuun. Lääkäri kertoi, että niin kaikki luulevat, mutta se, mihin jäädään koukkuun, on rauhoittavat lääkkeet, ei mielialalääkkeet. Kaksi täysin eri asiaa, jotka me maallikot iloisesti sekoitetaan. 


Mutta nyt kun mulla on tämä toimiva mix, niin en uskalla jättää siitä mitään pois, oli lääke (Lyrica) mukana tai ei. Onneksi ne kaikki muut on sellaisia luontaistuotteita, joista ei pitäisi olla mitään haittaa pitkäänkään käytettynä. Parhaillaankin hörpiskelen tässä Lotus-teetä, joka on aivan jumalaista.


Nyt kun olo alkaa olla jo niin paljon siedettävämpi, että aivot jaksaa toimia, alan tosissani ottaa selvää erilaisista luonnonmukaisista hoitomuodoista, joilla oireita voi lieventää lisää. Miksi tyytyä 30% parannukseen, kun voisi päästä paljon enempäänkin. Tiedän, että esimerkiksi akupunktiota käytetään paljon vaihdevuosioireisiin, mutta taitaa olla aika tyyristä. On olemassa myös tee-se-itse-akupunktiota, oikeasti akupainantaa, jota voisi opetella. Kuten myös vyöhyketerapiaa, sitäkin voi opetella ihan kirjoista.


Sitten on vielä tietysti Reikihoito, mutta siitä lisää myöhemmin. On nimittäin sen verran paljon kokemusta siitä, että ei nyt ennätä kannata edes aloittaa. Täytyy vielä valmistella kysymykset huomisen Pyhäinpäivän haastatteluun. Ei siinä oikeasti mitään hehkuttamista ole, sillä en pääse jututtamaan vampyyriä tai noitaa. Anyways, Happy Halloween!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti