maanantai 22. lokakuuta 2012

Painonpudotus: Eih, taas kilo lisää!

Alotuspaino oli 82... siten tippu 78:aan... ja nyt on noussu jo 85,5 kiloon! A-PU-VA!Muutaman viikon välein uusi ihana dieetti-idea, josta jaksan innostua, mutta mikään ei auta. Mä vielä tajuaisin, jos jumittaisin samassa, mutta miten voi tulla koko ajan LISÄÄ hirveellä vauhdilla?

Oikeesti, ei naurata enää yhtään. Nyt todella tarvitsisin sen personal trainerin, joka vahtisi vierellä mitä ostan, mitä syön, mitä teen... Luulin, että handlaisin sen itsekin ihan iisisti, mutta en näköjään. Voi helvatan helvatan helvata.

Hei, keksin, pitäisi löytää joku RYHMÄ! Ryhmänpaine toimii, oikeesti tosi hyvin, tiedän sen entuudestaan Painonvartijat-ajoilta!

Mistähän semmoisen ryhmän löytäisi? Kun sen pitäisi olla ihan oikeista fyysisistä ihmisistä koostuva ja yhteen, yhteiseen paikkaan kokoontuva porukka, ei mikään tiritiriteijaa-virtuaalijengi. Eikä mielellään mikään senioripiirikään. Uuh, kai se on pakko alkaa googlailemaan (hakematta oheen pientä purtavaa "että jaksaisi" :)

Voi että kun löytyis joku leppoisa intensiivikurssi, sikahalvalla, esmes Baleaareilla...


Image: Martin, Joe USFWS

2 kommenttia:

 1. Jestas, mistä löysit tuon kuvan minä olen tuo tuolla jolla on sieraimet hämmästyksestä pyöriäinä.

  Pidä lomaa koko pudotuksesta. Joulukin tulossa... yritä nauttia liikkumisesta ja ns. terveellisestä ruoasta miettimättä mitä meni eilen tänään huomenna suuhun sen Lisäksi.

  Huonoja neuvoja antaa varmaan kohta se 85 ja alkupaino 82 ja ei kai se kauheasti siitä tipahtanut kun en edes yrittänyt. On tätä kurjuutta ollut muutenkin.

  Ainoa asia mikä tipahti oli huono kolesteroli. Sitä muistelen sitten vanhainkodissa.

  VastaaPoista
 2. No löysinpä sieltä kurssiesitteestä tietenkin, duh! Njotta tietänet varmaan kertoa mimmosta siellä oli ja tehosiko? :D

  Huoh! Joo, pitäis kai yrittää rauhottua, mutta saakeli kun just OLIN rauhottunu ja mielestäni hyvinkin lunki koko asian suhteen... Sitten kuppi meni nurin taas kun tuli vastoinkäymisiä. Täytyy varmaan tehdään jonkiinmoisia mielenharjoituksia, että sais tän hysterian ammuttuu alas.

  Mä en ihan tajunnu, et oletko säkin siis yrittäny pudottaa painoa, mutta toisaalta et sitten kuitenkaan yrittäny...? Kolesteroli koheni silti, onnittelut siitä!

  VastaaPoista