keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Eloa naisen... Hei, uudet tulijat!

Ihanaa, kiitos teille sukulaissielut Kiki ja Lady of the Mess (tirsk!) kun tulitte tänne meikäläisen sekavavalle sivustolle! Nähdään - teillä tai meillä :)

8 kommenttia:

 1. Oi vitsi, tuo on kyllä niin ihana nimimerkki, Lady of the Mess :D

  VastaaPoista
 2. Meinasin ensin laittaa Queen tuon Ladyn tilalle, mutta päädyin tähän - kun mua on kutsuttu joskus hevileidiksikin ja itse päivittelen usein Facebookissa, että Lazyladyn päivä;)
  Ja Menna - sukulaissieluja ollaan, ihan selvästi!

  VastaaPoista
 3. Sukulaissieluisuus selvisi mulle jo profiilistasi, ihan oli kuin mun suustani :)

  VastaaPoista
 4. Hei. Mä en ole koskaan rekisteröitynyt näihin blogeihin, mutta nyt ajattelin tehdä poikkeuksen. Mutta pieleenhän se meni, kai. Kirjauduin sisään google tunnuksillani, mutta miksi minun kuvakkeeni+nimeni tuli sitten tuonne Lukijat-otsikon alle, ei Jäseniin??? Siis miten pääsen jäseneksi???
  -Eikku

  VastaaPoista
 5. Eiku kyllä sä olet tuossa Jäsenet -osiossa, se Lukijat vaan lukee siinä sen yläpuolella. Mä en edes tiedä, mitä eroo niillä on... Vai näkyykö se sulle eri lailla?

  Ja kiitos Eikku ihana kun liityit tänne!
  Nää blogit täällä on alkanu tuntua vähän niinku lapsuuden Ystävä -kirjoilta, on kauheen kivaa kun saa uusia kavereita ja niiltä merkintöjä. Vielä kun olis virtuaalikiltsikoita :)))

  VastaaPoista
 6. Niin ja vielä kun keksisin, miten saan tänne omaan blogiini sen listan, missä lukee, mihin blogeihin itse oon liittynyt! Mä on niin kädetön näissä jutuissa, on suoranainen ihme että oon saanut tän blogin edes jotenkuten pystyyn o_o

  VastaaPoista
 7. Mulla olisi sulle blogissa melkein kuin virtuaalikiiltokuva. Semmoinen substance-tunnustus :)

  VastaaPoista
 8. Oih, ihanaa, tuun heti kurkkaamaan, oota...! :)

  VastaaPoista