lauantai 17. marraskuuta 2012

Eloa naisen... KIITOS IHANAT!

Harmittaa, kun en ole älynnyt sanoa tätä jo aikaa sitten:

Sydämelliset kiitokset Anu I, Elina, Outsa, Anne kristiina, Riitta, Sanjaana, Kirsti, Vanilja, Kiki ja kiria 

kun olette kirjautuneet lukijoikseni! Lämmittää tosi paljon, kun tietää, että täällä vierailee ystäviä ja  hengenheimolaisia. Mitäs mieltä tässä kirjoittelussa muuten olisikaan :)

Kiitos paljon myös kaikille muille lukijoille, joita tiedän kyllä olevan! Ja kiitos kommenttien, näyttää siltä että aina välillä jokin juttu kolahtaa, ja on mahtavaa, että myös vinkkejä ja kokemuksia jaetaan tätä kautta muillekin. Ollaan me naiset vaan niin ihania!

Ei mul muuta, halusin vain kertoa, että olette tärkeitä ja saan teistä voimaa :)

8 kommenttia:

 1. Mullahan on jo vuosien kokemus pään koossa pitämiseen nettiystävien avulla. Ja tämä kaikki ilman veishumpuukia...

  VastaaPoista
 2. Mää sanon kiitos, että sää pidät tätä blogia. Mää sain täältä isäinpäivänä niin valtavan helpotuksen rinnan päällä puristavaan möykkyyn, että tuo kiitos tuntuu vähän latteelta. Ja mää olen löytänyt täältä paljon muutakin. Ja ne tv-arvostelut :) Voi että, miten mää olen niitä nauranut.

  VastaaPoista
 3. Tiijän että puhut kokemuksesta, Outsa, niinpä jatkan valitsemallasi tiellä :D Ja joo, hitto, FB vie ihan liikaa aikaa...

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla ja kiitos samoin, kiva että sää pidät sun blogia :)

  Mä yritän kauheesti olla ottamatta paineita - mutta välillä tekee tosi tiukkaa - siitä, etten kirjottaisi vain sellasia juttuja jotka olis huvittavia tai hauskoja... Siis mä itte nautin ihan kauheesti lukee semmosia, sun jutuille saa nauraa pissat housussa, Kiki!

  Mut joo, mulla oli semmonen missio kun alotin tämän, että oikeesti selvittelisin noita vaihdevuosi- ja muita oikeita asioita, ja yritän pysyä pääosin aiheessa. Ja sitten kun isä kuoli, niin päätin, että kirjotan myös kurjista asioista.

  Ja sitten välillä aina havahtuu siihen, että kandeeko tätä - tai siis itteensä - ottaa niin vakavasti että edes miettii tämmösiä...! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi, samassa veneessä tässä ollaan kuumien aaltojen kanssa :)
  Mä olen jäämässä vuorotteluvapaalle ja tässä blogini jos haluat lukea matkastamme.

  http://irtiarjesta.blogspot.fi/

  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Vau, kuulostaa hyvältä Vanilja, täytyypä alkaa seuraamaan teitin matkantekoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Menna kun kirjoita tätä blogia! Sulla on kirjoittamisen taito ja tätä on kiva käydä lukemassa aina työpäivän lomassa. Piristää kummasti. Kommentteja tulee kyllä jätettyä tosi harvoin, kun ei muka ehdi, mutta nyt iso kiitos tästä, jatka samaan malliin! T: serkkutyttö :)

  VastaaPoista
 8. Kiitti Anu! Juu, jatkan samaan malliin = ryöpsähdellen.... Väliin tulee paljon postauksia lyhyen ajan sisään, sitten vetäydyn taas kuukaudeksi kuoreeni :)

  VastaaPoista