perjantai 29. kesäkuuta 2012

Painonpudotus: ARGH, PEILI PETTI


Valkoiset leveät pellavahousut ja valkoista toppia kolmessa kerroksessa. Päällimmäisenä ihana pumpulinpehmeä pitsimäinen neuletakki, jonka helma poimuttuu tosi nätisti. En nyt sentään hoikalta näyttänyt, mutta ihan hyvältä - makkarin kokopeilissä.

Totuus kaikessa karmeudessaan paljastui kuitenkin ensimmäistä näyteikkunaa ohittaessa: maha kuin rantapallo, hyllyvä rintamus eikä neule peittänytkään takapuolta niin kuin piti. Teki mieli kääntyä takaisin ja keittää mökötyskahvit, mutta löntystelin sitten kuitenkin ratikkaan ja köröttelin Sokokselle. Olen jo monena kesänä hakenut sieltä kosmetiikka-alesta täydennystä kylppäriin, eli tarpeellisia tavaroita. Näyteikkunasta jäi norsuolo enkä edes vilkaissut kadun toiselle puolelle vaateputiikkien suuntaan. Ei kyllä olisi ollut rahaakaan.

Sokoksessa tein hyvät kaupat. Hyvälaatuisia ja oikeasti riittoisia hiustuotteita (kampaamokamaa) ja ripsaria lähdin sieltä hakemaan ja sellaisten kanssa kotia palasin. Ja säästin yli 13 euroa! Iloissani unohdin tyystin, että vain puoli tuntia aiemmin olin vakaasti päättänyt lopettaa läskimahan kasvattamisen, ja ostin kotimatkan jaksaakseni suklaapatukan. Perse. Kyllä sen vartin olisi pystynyt ratikassa istumaan ilman sokerienergiaakin ;(

Vuosi sitten keväällä, kun sain 10 kiloa laihdutettua, olin niin fiksu että otin kaupungille lähtiessä kassiin mukaan pienen terveellisen evään. Yleensä valmiiksi kuoritun ja lohkotun omenan tai appelsiinin ja vesipullon. Täytyy yrittää jatkossa taas muistaa.

Heh, tämmöisen huomion reissullani tein, että turistimiehet (joita on nyt kaupunki pullollaan, ehkä EM-kisojen takia) on ihan hassuina pitkiin vaaleisiin hiuksiin. Niin lääpällään, että rekisteröivät vasta parin sekunnin viiveellä, että hiusten alapuolella onkin keskivartalolihava keski-ikäinen täti. Itseasiassa ei se ole huvittavaa, kyllä siitä paha mieli tulee kun näkee sen inhoa ilmaisevan mikroilmeen ihmisten kasvoilla, olipa ne ketä hyvänsä. Siksi yleensä kävelenkin katse jonnekin kaukaisuuteen suunnattuna.
Siten välttää myös näkemästä kuvajaistaan sieltä näyteikkunasta...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti